top of page

Club-27

Van Nederlandse bodem met een Duitse twist; Club-27 biedt de muziekliefhebber muzikaliteit met een live-like-ervaring. 

Robert

"met een knipoog"

De Club 27 Robert  luidsprekers weten de muzikale boodschap van de opname over te brengen naar de luisteraar. Deze hoornspeaker van bescheiden afmetingen is eenvoudig te plaatsen in ieder interieur. De zelfregulerende down-firing bashoorn verzorgt het indrukwekkende bas fundament. De hoorn tweeter schept het licht en het leven. Ongehinderd, zonder crossover, en razendsnel toveren deze weergevers een dynamisch geheel vol toon en rijk aan beleving. Met 90dB en 8 ohm ook makkelijk aan te sturen met een buisje of subtiele transistor. Gewoon een lekker ding die Robert.

Alan

"actief in de basis"

De Alan luidsprekers zijn uiterst veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt in grote en kleine ruimtes. Grote ruimtes worden met gemak gevuld met live-like dynamiek. Het indrukwekkende fundament van deze luidsprekers komt van de 10 inch woofers.
De controle over de woofers is actief verzorgd, de rest kan je eigen versterker. Ook hier is niet veel vermogen nodig bij 93 dB en 8 ohm.
De 8 inch breedbander doet het ook hier zonder tussenkomst van een crossover/scheidingsfilter. Directer kan het haast niet en dat ervaar je ook meteen. Alan, eenvoudig en energiek met het juiste gevoel voor subtiliteit.

Klik voor voor meer informatie over Club-27 en de diverse modellen luidsprekers op onderstaande knop.

bottom of page