top of page

M-WAY

De muzikale verbinding

Zonder kabels geen verbinding. Kabels zijn altijd nodig in iedere setup. Alle kabels transporteren stroom of informatie via stroom. Alle kabels zijn stroomkabels.


Een nuchtere en eenvoudige kijk op stroom voor audio en video. M-WAY is een klein gespecialiseerd Nederlands bedrijf, alle kabels zijn handgemaakt en alle onderdelen zijn op gehoor geselecteerd. M-WAY kabels zijn misschien wel de meest onthullende kabels gemaakt voor audio en video. M-WAY kabels halen meer uit apparaten en verbinden de luisteraar meer met zijn muziek.


M-WAY gebruikt alleen fijnaderig koper in verschillende diktes. Er wordt geen gebruik gemaakt van afscherming in de vorm van aluminiumfolie of gevlochten metalen kous, geen filtering van enig soort. Alleen op deze manier is het mogelijk de informatie in de allerhoogste en allerlaagste frequenties mee te laten doen. Deze informatie is nodig om te komen tot een harmonisch geheel van beeld en geluid.


M-WAY kabels zijn ontwikkeld als een geheel. Er zijn momenteel 3 series die verschillen in prijs en kwaliteit. Kabels uit verschillende series kunnen door elkaar gebruikt worden. Bij ieder apparaat is er een optimaal presterende kabel te vinden binnen M-WAY. Maatwerk kan geleverd worden, advies op maat ook!


De kabelkeuzes in een set zijn lastig voor klant en dealer. Het is vaak voor velen de sluitpost: “oh ja er moeten ook nog kabels op “. Het budget is al overschreden en dan moeten er nog kabels bij. 


Een apparaat zonder kabel heeft geen kwaliteit. Een kabel zonder apparaat heeft ook geen kwaliteit. Een speaker kan niets zonder een versterker, een streamer kan niets zonder een netwerk. Alle apparaten zijn afhankelijk van elkaar en al hun kwaliteiten ook. Die kwaliteiten worden doorgegeven via kabels, de verbinders van al die apparaten.


Zou een apparaat prijs inclusief/exclusief kabel misschien duidelijker zijn!?

bottom of page