top of page

SW1X

SW1X Audio, een compromisloze benadering van audiotechnologie, waarbij elk product met de hand wordt gebouwd en geoptimaliseerd om de puurste en meest natuurlijke geluidsweergave te bereiken. 

Resurrecting the Soul of Music

SW1X Audio Design® (uitgesproken als As One X Audio Design) staat voor het ontwerpen van extreme, hoogwaardige audioapparatuur. Het produceren van 'state of the art' audioapparatuur is alleen mogelijk met de beste componenten & materialen en de best beschikbare technologie. Alles wat we produceren wordt ontworpen en met de hand geassembleerd in Essex, Engeland. Elk product is ontworpen met slechts één doel voor ogen: de ziel van de muziek van een opname doen herleven.

 

Het essentiële doel van hoogwaardige audioapparatuur is het leveren van de hoogst mogelijke muzikale prestaties bij audioweergave. Met dit in gedachten hebben onze ontwerpen als doel een opname te reproduceren zoals de muzikanten de muziek hebben bedoeld te klinken. Het is gewoonweg niet genoeg om een opname van een muzikale uitvoering te reproduceren zoals ze werd opgenomen. Een opname op zich is slechts een beginpunt, niet het eindpunt van hoe een opname zou moeten klinken. Alleen als de ziel die de muzikanten in de muziek hebben gelegd weer tot leven wordt gewekt, alleen dan is er een potentieel om emotioneel verbonden te raken met de muziek.

 

Maximaal muzikaal plezier = Audio-ontwerp door SW1X

Klik voor voor meer informatie over SW1X op onderstaande knop.

bottom of page